WordPress themes

Wat zijn WordPress themes?

Een WordPress theme is als het waren het jasje van een WordPress website. Het zorgt ervoor dat uw website leuk en aantrekkelijk komt uit te zien. Dit geheel naar eigen smaak en stijl!

Met het WordPress theme kunt u de manier waarop de pagina’s worden weergegeven veranderen, maar ook alle stijlelementen, zoals lettertypen, kleuren en achtergronden.

Welke soorten themes er zijn

Free themes
WordPress Free themes zijn gratis te downloaden en u kunt er uw website snel en eenvoudig mee inrichten. Het nadeel van deze free themes is dat de mogelijkheden vaak beperkt zijn. Zo bent u vaak erg beperkt in het aanpassen van het uiterlijk van uw website.

Premium themes
WordPress premium themes zijn betaalde thema’s. De prijzen van deze themes liggen over het algemeen tussen de 20 en 80 euro. Het voordeel van het werken met een premium theme is dat u de mogelijkheid hebt om het uiterlijk van uw website aan te passen naar je eigen wensen. Je bent dus niet gebonden aan een vast uiterlijk. Het nadeel van deze premium themes is dat je er vaak enige ervaring met scripttalen voor nodig is om precies te krijgen wat je wilt.

WordPress theme laten maken?

Globeview maakt professionele en betaalbare WordPress child themes. Deze WordPress themes maken wij geheel opmaat naar uw wens. Hierdoor kunnen wij u een unieke weblog, website of webshop opleveren. U hoeft geen kennis te hebben van lastige scriptalen en Globeview is altijd bereikbaar om u te ondersteunen bij al uw vragen.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk WordPress theme? Neem dan contact met ons op!

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: