Website

Website laten makenEen professionele website is meer dan alleen tekst en plaatjes

Een website vertelt een verhaal en een website moet verkopen. De bezoeker moet geïnteresseerd zijn maar bovenal blijven. Om dit te bereiken houden wij ons aan een aantal richtlijnen.

Aanspreken van uw doelgroep verhoogt resultaat

Allereerst voeren wij een doelgroep analyse uit. Wij gaan hier uit van een aantal vragen om de doelgroep duidelijk in kaart te brengen. Wie wilt u benaderen? Wat zijn de interesses van uw doelgroep? Wat is de leeftijd? Enzovoort.

De boodschap op uw website

U vertelt ons wat u wilt vertellen en wij vertalen dit naar een website. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap voor de bezoeker in één oogopslag duidelijk is.

Website met gebruiksvriendelijke navigatie

Hoeveel informatie u ook wilt overbrengen, de bezoeker mag nooit de weg kwijtraken. Het is daarom van essentieel belang dat er goede en overzichtelijke navigatiemogelijkheden beschikbaar zijn binnen uw website.

Grafische vormgeving

Door het aanbieden van een teveel aan informatie kan de bezoeker snel minder geïnteresseerd raken. Trek daarom de aandacht met een mooi ontwerp en vertel daarnaast op de juiste manier uw verhaal. Onze ontwerpers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van een goede samenhang tussen tekst en beeld. Een extra dienst die wij aan u als klant kunnen aanbieden is professionele fotografie die uw website zeker ten goede komt.

Meer over grafische vormgeving.

De vindbaarheid

Vaak onderschat maar zeker niet onbelangrijk: de vindbaarheid van uw website. U kunt wel een zeer goede website hebben maar daarmee bent u er nog niet. U wilt natuurlijk wel dat er zoveel mogelijk bezoekers op uw site afkomen. Hiervoor biedt Globeview u een SEO service aan. Door het toepassen van SEO wordt uw website beter gevonden bij zoekmachines zoals Google. Lees meer over zoekmachine optimalisatie.

Wat is de prijs van een website?

Om u een prijsindicatie te geven over wat een website u zal gaan kosten hebben wij enkele voorbeelden samen gesteld. Klik op onderstaande link om deze pagina te bezoeken. Globeview levert uitsluitend maatwerk. Om u een specifieke prijs te geven vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Prijzen van onze websites.

Meer weten over het laten maken van een website?

Wij staan u graag te woord als u meer informatie wilt krijgen over onze diensten. Of misschien wilt u wel direct een offerte aanvragen? Ga dan direct naar ons offerte aanvraagformulier.

Plankeukens over Globeview

“Wij verkopen keukens met een Frans tintje. Omdat onze klanten erg tevreden zijn, willen we het liefst zoveel mogelijk mensen blij maken met eén Franse keuken. Zien doet kopen. Don’t tell them, show them. Omdat een showroom van een keukenzaak nou eenmaal nooit groot genoeg is, hebben we de hulp van Globeview ingeroepen. Met maar een opdracht: laat zien wat we allemaal in huis hebben. En ik moet zeggen: Globeview is daar in geslaagd. We hebben een fraai verzorgde website, die volledig beantwoord aan mijn wensen. Om met een kok te spreken: het water loopt me daar zelf van uit de mond…”

Huub en Joyce Herberichs

Portfolio

Bekijk ons gehele websites portfolio

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: