Webshop

webwinkel op maatUw winkel op het internet

Steeds meer mensen bestellen hun producten via internet. Ze hebben óf de tijd niet óf geen zin om naar de winkel te gaan. Vandaar dat ook steeds meer bedrijven zich richten op de verkoop van hun producten via internet. Een webshop heeft vele voordelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het draaien van meer omzet zonder al te veel werk?

Ook groeit het bereik van uw winkel aanzienlijk. Niet alleen mensen die in uw omgeving wonen maar ook mensen aan de andere kant van het land, of zelfs de wereld, kunnen makkelijk uw producten bestellen en online betalen. U hoeft enkel de producten in te pakken en te versturen.

De mogelijkheden van een webshop

  • 24 uur per dag open
  • Snel en betaalbaar
  • Groot bereik
  • Uitgebreid assortiment
  • Kosten besparen
  • Minder personeelskosten
  • Weinig onderhoud
  • Een extra verkoopkanaal naast uw winkel

De Functionaliteiten van een webshop

Onze webshops zitten boordevol functionaliteiten. Teveel eigenlijk om hier te laten zien. Als u graag wilt weten wat de specificaties van onze webshops zijn klikt u op onderstaande knop.

Functionaliteiten van webshop

Wat kost een webshop en hoe lang is de levertijd?

Wij kunnen u een webshop aanbieden vanaf €1599,-. Globeview levert uitsluitend maatwerk, dit betekent dat wij vooraf niet precies kunnen zeggen wat een webshop u uiteindelijk gaat kosten. Eerst verdiepen wij ons in uw bedrijf en bepalen samen met u de functionaliteiten die in de webshop moeten zitten. Voor een betere prijsindicatie kunt u een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Kan ik mijn webwinkel zelf beheren?

Wij maken gebruik van goede en gebruiksvriendelijke open source CMS systemen. Door gebruik te maken van deze systemen kunnen wij u zelf de regie laten voeren over uw webshop. Natuurlijk zorgen wij er wel voor dat u over de juiste kennis beschikt om uw webshop te beheren. Wij geven bij aflevering van het product een korte workshop waarbij alle belangrijke functies aan bod komen. Uit ervaring weten wij dat u deze kennis bijna direct zelf kunt toepassen. Heeft u toch nog ergens vragen over dan staan wij altijd voor u klaar.

Mijn webshop online en veel bezoekers

Als uw webshop online staat dan wilt u natuurlijk ook dat er zoveel mogelijk bezoekers naartoe komen. Hiervoor moet u goed vindbaar zijn. Door het optimaliseren van de webshop zult u beter beoordeeld en hoger geplaatst worden door zoekmachines zoals Google. Omdat u beter vindbaar bent komen er meer potentiële klanten uit bij uw webshop.

Wilt u het systeem zelf testen?

Dat kan! Neem contact met ons op voor een demonstratie. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht als u meer informatie of advies wilt hebben over wat een webshop voor u kan betekenen.

Bespaarbazaar over Globeview – Winnaar Thuiswinkel Awards 2011 + 2012

“Wij zijn Globeview nog steeds enorm dankbaar voor het eerste zetje, de website (waar we nu nog steeds mee werken) en zijn enthousiasme waarmee zij ons wegwijs maakten op internet. Mede dankzij de hulp van Globeview konden wij twee jaar geleden onze vaste banen opzeggen en hebben we nu een mooi bedrijf, dat helemaal via internet is opgebouwd en nog dagelijks groeit.”

Hans Schoenmakers

Portfolio

Bekijk ons gehele webshops portfolio

Globeview de ideale partner voor een profesionele webshop

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: