Het team

Het Globeview teamDennis – Webdesign & Marketing

Dennis draait al heel wat jaren mee als webdesigner, met meer dan 100 websites op zijn naam heeft hij de nodige ervaring en kennis op het gebied van webdesign. Zijn grote passie is fotografie, deze passie is voor u als klant zeker een toegevoegde waarde.

Govan – Webdesign, Programmeren & Automatisering

Govan is een echte vakman, zijn werk is zijn leven. Daarom heeft hij ook meerdere specialisaties. Zoals webdesign, scripting en het installeren van netwerken en het programmeren van facturatie software op maat. Al meer dan 10 jaar actief.

Marc – Webdesign, Scripting & Programmeren

Marc is in de zomer van 2008 afgestudeerd aan de HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design. Door deze brede opleiding kan hij advies geven op veel gebieden van de multimedia. Zijn specialiteit is denken vanuit de gebruiker van de website, niet vanuit de techniek.

Ernst – Webdesign, Scripting & Teksten

Ernst is sinds 2000 enthousiast en met veel plezier actief binnen de wereld van het internet. Het spreken van diverse scripting en opmaaktalen, de realisatie van (mobiele) websites en Apps, het (her)schrijven van teksten en Flash animaties zijn hem op het lijf geschreven.

Guido – CMD`er

Guido is derdejaars student bij HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design. Hij wordt breed opgeleid waardoor hij op meerdere vlakken goed kan meedraaien op het gebied van webdesign.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: