Social media

Social media zakelijk gebruikenGa vandaag nog de verbinding aan met uw klant

Via diverse media wordt u overspoeld met de vele sociale media websites die het internet rijk is. Zo heeft u vast wel eens gehoord van blogs, fora, Hyves, Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, Youtube of foursquare. Maar wat kan het inzetten hiervan nu voor uw bedrijf betekenen en op welke manier kunt u dit het beste aanpakken?

Uw bedrijf en social media

Wij kunnen u helpen bij het opstellen en uitvoeren van een zogenaamde social media strategie waarbij we samen nagaan welke media het beste aansluiten bij uw bedrijf, de producten of diensten die u levert en uw bestaande of potentiële klantenkring.

Zo bent u verzekerd van de meest optimale interactie met uw bestaande klanten, haalt u het meeste rendement uit uw tijdsinvestering en dragen bezoekers van de door u geplaatste social media inhoud bij aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Laat social media voor u werken

De enige investering, buiten éénmalig professioneel advies inwinnen, die social media van u vragen is tijd. Het regelmatig bijwerken van uw social media met boeiende en relevante tekst, afbeeldingen en/of video’s is van groot belang voor het binden en inspireren van de mensen die u volgen.

Vervolgens kan de door u geplaatste media zich als een lopend vuurtje razendsnel verspreiden. Een interessant of leuk artikel dat mensen lezen wordt gedeeld met hun contacten, die het vervolgens nogmaals kunnen delen, enzovoorts. Voordat u het weet staat uw bedrijf bij honderden of zelfs duizenden mogelijke klanten in de belangstelling. Reclame maken is nog nooit zo snel, goedkoop en effectief geweest.

Meer weten?

Heeft bovenstaande informatie u geprikkeld en bent u klaar voor een stroom van nieuwe klanten? Neem dan snel contact met ons op!

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: