Hosting

Website hosting bij GlobeviewHosting wat is dat nou eigenlijk?

U heeft een website laten maken, deze moet natuurlijk ook te bereiken zijn. Hiervoor heeft u een domeinnaam en hosting nodig. De domeinnaam is het webadres dat naar uw hosting verwijst. Zonder een domeinnaam kan uw website niet gevonden worden.

Hosting is een abonnement om uw website op het internet te kunnen plaatsen. In een abonnement van Globeview zit een e-mailpakket, spamfilter, webmail, en website statistieken.

Onze hosting pakketten

Wij hebben voor u een aantal pakketten samengesteld die u via onderstaande knop kunt bekijken. Natuurlijk zouden wij geen maatwerk leveren als u niet kunt afwijken hiervan. Neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft. Globeview kan voor u een persoonlijk hosting pakket samenstellen dat op uw website is afgestemd. Zo heeft u alles onder één dak en betaalt u niet voor dingen die u niet nodig heeft.

Hosting pakketten

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een domeinnaam?

Het is belangrijk dat uw domeinnaam makkelijk is te lezen, schrijven en onthouden. Verder moet deze ook passen bij de naam en branche van uw bedrijf. Een goede domeinnaam kan cruciaal zijn voor het succes van uw website of webshop.

Wij geven onze klanten gratis advies over het kiezen van een domeinnaam. Eén tip die wij u nu al mee willen geven:

“De concurrentie ligt op de loer. Wij zien een domeinnaam als een stukje grond. Zorg ervoor dat u tijdig uw stukje grond registreert. En misschien ook dat stukje grond ernaast. Zo kunt u in de toekomst uitbreiden zonder dat de concurrentie u in de weg zit. Alle domeinnamen die u registreert kunt u laten doorsturen naar uw eigen website.”

 
Domeinchecker

Via onze domeinchecker kunt u controleren of de door u gewenste domeinnaam nog vrij is bij Globeview hosting.

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: