Designtopics.nl

Wij maakten in het jaar 2005 kennis met het bedrijf Globeview van Dennis Schmets. Aanleiding voor dit contact was onze wens een website te te laten bouwen voor de verkoop van Designverlichting. Het resultaat van deze kennismaking was het ontstaan van een voor die tijd stijlvolle moderne website die eruit zag als een webshop en gebruik maakte van de nieuwste technieken op het gebied van webdesign.

De positieve ervaringen met Globeview in die periode en de ondersteuning die wij kregen in de daarop volgende jaren bij het perfectioneren van onze website zorgden ervoor dat wij kunnen terugkijken op een commercieel succesvolle periode. Onze verwachtingen werden meer dan vervuld.

Het positieve gevoel dat wij overhielden aan de realisatie van onze eerste website was voor ons doorslaggevend om in april 2011 voor de bouw van de Designtopics.nl webshop op basis van OS-Commerce software opnieuw te kiezen voor Globeview. Na een periode van overleg ten aanzien van het afbakenen van de functionaliteiten en het design van de nieuwe website ontvingen wij een concurrerende aanbieding. Binnen de afgesproken grenzen volgde de realisatie waarbij het team van globeview ook zorgde voor voldoende tegengas met als doel het gebruiksgemak en de uitstraling van de webshop te vervolmaken. Ik denk dat het eindresultaat wederom gezien mag worden.

Dennis en het Globeview team bedankt voor deze prestatie.

Luc Heiligers

Categorieën: Testimonials | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: