Spork Tuinmeubelen

In 2008 stonden op het punt om onze website te vernieuwen, maar wisten niet waar naartoe. Hoe vind je een bedrijf dat voldoet aan je wensen, dat serieus naar je bedrijf kijkt, en dit alles kan vertalen in een website op internet.

Wij hebben bij diverse collega’s en zakenrelaties geïnformeerd, en kwamen bij Globeview terecht. Een advies van zakenrelatie is hierin beter dan al die advertenties en spreuken op internet.Vandaar dat wij u via deze weg Globeview willen adviseren als internet partner.

Na een eerste kennismaking klikte het direct. Na de eerste voorbeelden die we onder ogen kregen wisten we het zeker! Na enkele jaren de site online te hebben staan kunnen wij met recht zeggen dat het een succes is.Niet alleen maar een website bouwen, design, maar ook het advies, fotografie, internetmarketing, alles in 1 hand, kortom super!

Nadat wij hebben besloten een webshop te koppelen aan onze fysieke winkels hebben wij hiervoor wederom Dennis met zijn team van Globeview benaderd om deze te realiseren.Wij hebben er alle vertrouwen in dat ook dit project succesvol gaat worden!

Roy Spork

 

Categorieën: Testimonials | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: